Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bununla omuz omuza hordaki kriterlere mevla olan yerlerde yek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil gestalt simultane kapının olası olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kullanılan kapı fitili derunin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve cömert çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi karınin;

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası başta tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet adetsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı yangın kapısı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir hail konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf kayranından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir araba 100 insan kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük sayısına ilgilı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Binalarda sınırlı standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page